Lentopallo

YLEISTÄ KIRIN LENTOPALLOSTA

Osallistuminen lentopalloryhmiin ei vaadi valmiita lentopallotaitoja, joten lentiksestä kiinnostuneet tulkaa reippaasti tutustumaan lajiin. Ota aina harjoituksiin mukaan liikuntaan soveltuvat vaatteet, sisäpelikengät (tai paljain jaloin) sekä janojuomaksi vettä.

Lentopalloharjoituksissa harjoitellaan lajitaitojen lisäksi monipuolista liikkumista sekä leikitään ja kisaillaa erilaisten pelien parissa. 

Harjoittelun lisäksi lapsille motivoivaa on osallistua sarjatoimintaa, siitä lisää tämän sivun lopussa.  

Kaikki pelaajat ilmoittautuvat ilmoittautumislomakkeella. Seura ei ole vakuuttanut harrastajiaan tapaturman varalta, koska useilla lapsilla on vanhempien hankkima vapaaehtoinen tapaturmavakuutus. Lisää vakuutuksista tämän sivun lopussa.


Kausimaksu 25€/hlö + Kirin jäsenmaksu.

Lentopalloilijat harjoittelevat monessa ikäryhmässä useampana päivänä, harjoitusajat ja ikäryhmät löytyvät lentopallojaoston sivun alta. 

Jos olet kiinnostunut ohjaamisesta, ota yhteyttä Saanaan. Ohjaajia meillä ei ole koskaan liikaa.

Terveisin Karvian Kiri Ry/ Lentopallojaosto

pj. Saana Heiniluoma 0442122716
Heidi Nevala
Marjo Koivuniemi
Marleena Liikala
Petra Giers
Teppo Koivisto
Jari AittokallioLisätietoa sarjatoiminnasta:

F-ikäisillä (6-8v) sarjaan osallistuminen tarkoittaa 1-6 turnausta/ kauden 23-24 aikana. F-ikäiset voivat osallistua haluamiinsa turnauksiin. 
E-ikäisillä ja vanhemmilla (8->) se tarkoittaa vähintään seitsemää (7) turnausta/kausi tai pelkkä kevät kausi eli neljä (4) turnausta. Jokaiseen turnaukeen on osallistuttava.

Sarjatoimintaan osallistuminen vaatii vanhemmilta talkootyötä kuten, oman turnauksen järjestäminen, turnausmatkojen ajo ja varainkeruu. Kirin ohjaajat tietenkin suunnittelevat ja antavat ohjeistukset ja kulkevat aina mukana. =)


Lisätietoa lajista ja varsinkin sarjatoimintaan osallistumisesta löytyy alla olevista linkeistä:
https://junnulentis.fi/
https://junnulentis.fi/2023/08/25/nuorten-sarjamaaraykset-2023-2024/
https://junnulentis.fi/2023/08/25/minisaannot-2023-2024/
https://www.lentopallo.fi/

Lisätietoja saa rohkeasti kysyä Saanalta ja muilta ohjaajilta.


Vakuutus:

Mikäli lapsellasi ei ole voimassaolevaa tapaturmavakuutusta, joka kattaa urheiluseuran ohjatut harjoittelut, voit hankkia edullisen vakuutuksen SuomiSportin kautta. Tietoa lisensseistä löytyy SuomiSportin sivuilta.